Tunneltent


De naam zegt het al; u leeft in een tunnel. De tunneltent lijkt wel eindeloos lang. Dit komt mede door de luifel, die vastzit aan de tent. Maar ook de leefruimte en overige ruimte voor kampeerspullen is ideaal.

De tunneltent is geschikt voor gezinnen of families tot 7 personen. Aan de tent zit een luifel, zodat u ook buiten onderdak heeft. Dit is ideaal wanneer het regent. Dan kunt u toch nog buiten in de natuur genieten van een boek of lekker eten en drinken. Voor elk gezinslid is ruimte genoeg. Zo loopt u niet voor elkaars voeten, maar heeft ieder zijn eigen plek in de tent. Ook is er genoeg ruimte voor de overige kampeerspullen.

Ruimte genoeg dus in de tunneltent. Vindt u het ook belangrijk om met het hele gezin op vakantie te gaan, maar toch een beetje de ruimte te hebben? Dan is de tunneltent misschien wel iets voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk de verschillende tenten op deze website.


Assortiment


In ons assortiment vindt u ook de volgende kampeerspullen en outdoor & adventure artikelen:
Lichtgewicht tent ^ Campingartikelen ^ Rugzakken ^ Kampeerartikelen ^ Camping artikelen ^ Slaapmatjes ^ Fietstenten ^ Kampeertenten ^ Kampeerspullen ^ Tunneltent