Rugzakken


Welkom bij Active Leisure, op onze website kunt terecht voor ons aanbod aan rugzakken, reistassen en fietstassen en andere sporttassen.
Koude en warme dagen, van een heerlijke dag met een lekker zonnetje of flinke regenbuien. Het weer is nogal wisselvallig. Daarnaast is het in het klimaat per land anders. Als u gaat backpacken zoekt u een tas die niet alleen bij u past maar ook aansluit bij uw reisbestemming. De rugzakken van Active Leisure zijn zeer veelzijdig. Bekijk ons aanbod op de website en zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Een nieuwe hydrationpack 
Of bent u op zoek naar een hydrationpack (rugzakje met waterreservoir en drinktuitje)? Deze kleine rugzakken zijn ideaal voor tijdens het mountainbiken of wandelen. Met de reflectiestrips valt u ook op in het donker of bij schemering.

Daypacks
Active Leisure heeft een aantal nieuwe lichtgewicht dag rugzakken in het assortiment met inhoud tot 30 liter.
Neem bijvoorbeeld de “Campbell”; deze nieuwe superlichte rugzak is gemaakt van Dupont cordura. Met zijn grote compartiment heeft deze rugzak een inhoud van ongeveer 15 liter. Wanneer men deze superlichte dagrugzak niet gebruikt kan deze opgeborgen worden in een handig opbergtasje.

Of neem de “Tampo”; ons nieuwe model rugzak met een optimale ventilatie door een mesh afscheiding tussen uw rug en de rugzak. Capaciteit is ongeveer 30 liter.

Bekijk het totale aanbod van Active Leisure rugzakken en de verkooppunten op onze website.


Assortiment


In ons assortiment vindt u ook de volgende kampeerspullen en outdoor & adventure artikelen:
Familietent ^ Kampeerartikelen ^ Camping artikelen ^ Fietstenten ^ Kampeertenten ^ Familie tenten ^ Kampeerspullen ^ Tunneltent ^ Campingartikelen ^ Rugzakken