Familietent


Kent u die grote tenten, die meer op een bungalow lijken dan op een tent? Het is ook geen gewone tent. Het kan zelfs u tweede huis zijn. We hebben het dan over de familietent. Deze tent heeft aparte slaapkamers en een woonkamer. U kunt alles kwijt wat u normaal in een appartement ook kwijt kunt.

Het voordeel is dat uw hele gezin onderdak heeft. De familietent biedt plaats voor maximaal 8 personen. U hoeft geen klein tentje meer bij te bestellen voor de kinderen. Ook in de familietent hebben zij hun aparte slaapkamer, net als thuis. Gezamenlijk eten en drinken kunt u in de aparte woonruimte. Zo krijgt u echt het familiegevoel. Ondanks de grootte van de familietent, is hij zeer eenvoudig op te zetten.

Bent u al overtuigd van de gemakken van een familietent? Kijk dan naar ons assortiment familietenten en neem contact met ons op voor meer informatie.


Assortiment


In ons assortiment vindt u ook de volgende kampeerspullen en outdoor & adventure artikelen:
Kampeerartikelen ^ Camping artikelen ^ Slaapmatjes ^ Kampeertenten ^ Familie tenten ^ Kampeerspullen ^ Tunneltent ^ Lichtgewicht tent ^ Rugzakken ^ Familietent