Familie tenten


Gezellig met de hele familie op vakantie. Op de camping is het lekker om buiten te zijn. Een tent is daarom een aanrader. Het is nog lekker primitief, maar moet wel van alle gemakken voorzien. Hiervoor zijn familie tenten uitgevonden. Ver weg, maar toch dichtbij.

De familie tenten van Active Leisure biedt u alle voorzieningen die u nodig heeft. Veel ruimte is belangrijk als je met het gezin op vakantie bent. Het is leuk om dicht bij elkaar te zijn, maar een beetje ruimte is ook wel prettig. De familie tenten zijn voorzien van één of twee slaapkamers en een woonruimte. We hebben tenten in verschillende maten.

Wilt u dus met de familie op vakantie en niet in een bungalow, maar lekker in de natuur? Dan is één van onze familie tenten misschien iets voor u. Op deze site zijn verschillende tenten in allerlei maten te vinden. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op.


Assortiment


In ons assortiment vindt u ook de volgende kampeerspullen en outdoor & adventure artikelen:
Kampeerspullen ^ Tunneltent ^ Lichtgewicht tent ^ Rugzakken ^ Familietent ^ Kampeerartikelen ^ Camping artikelen ^ Slaapmatjes ^ Kampeertenten ^ Familie tenten